Informace o zpracování osobních údajů

Prosíme, věnujte několik minut následujícímu textu. Ochranu osobních údajů považujeme za důležitou a nezbytnou součást našeho systému a procesů. Níže naleznete informace o rozsahu a způsobu zpracování vašich osobní údajů.

PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je jednání o uzavření smlouvy a její plnění a dále oprávněný zájem Správce na uskutečňování obchodů za přiměřené míry rizika a ochrany práv, na rozvoji klientského vztahu, na vývoji a vylepšování produktů a služeb, nabízení obchodů a služeb a vymáhání právních nároků správce, včetně případného postoupení pohledávek.

KDO BUDE S VAŠIMI ÚDAJI PRACOVAT

Správcem Vašich osobních údajů je Eva Nováková, Moravská 532, 560 02, Česká Třebová, IČO: +88020479 ("Správce"). Správce můžete kontaktovat na adrese jeho sídla nebo e-mailem restauracekavarnaeva@seznam.cz.

O JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE SE JEDNÁ

Shromažďujeme Vaše identifikační údaje a kontaktní údaje (zejména jméno a příjmení, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, adresa, případně IČO), údaje o Vašem zájmu o naše produkty a služby a údaje o uzavřené smlouvě nebo smlouvách a o jejich plnění, údaje potřebné pro splnění povinností na úseku účetnictví (zejména údaje o fakturaci a platbách) a případnou korespondenci s Vámi. Pokud jednáte za právnickou osobu, shromažďujeme obdobné údaje o této právnické osobě a o Vás.

PROČ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME (ÚČEL) A DOBA ZPRACOVÁNÍ

Účelem zpracování je: 

  • jednání o uzavření smlouvy a plnění smlouvy, plnění smlouvy či smluv, a případně ochrana našich práv vymáhání našich právních nároků a/nebo obrana před uplatněnými právními nároky

  • plnění našich právních povinností, zejména v oblasti účetní a daňové

  • vývoj produktů a služeb

  • personalizace Vaší uživatelské zkušenosti

  • vylepšování našich stránek

  • vylepšování zákaznických služeb

  • nabídka obchodů a služeb

  • zasílání periodických zpráv, včetně případných dotazníků

KOMU MŮŽEME VAŠE ÚDAJE PŘEDAT

Správci mohou společně, nebo každý z nich jednotlivě, Vaše údaje předat zpracovatelům, kteří jim poskytují IT služby a další podpůrné služby. Někteří zpracovatelé mohou s údaji pracovat i v jiném státě EU nebo mimo EU.

VAŠE PRÁVA

V rozsahu, v jakém Vám to garantují předpisy na ochranu osobních údajů, můžete od Správců požadovat přístup k Vašim osobním údajům, informaci o jejich zpracování, jejich opravu nebo výmaz, můžete chtít, aby Správci omezili zpracování, můžete vznést námitku proti zpracování a chtít vysvětlení a nápravu, a můžete využít práva na přenositelnost údajů. U zpracování, ke kterému potřebujeme Váš souhlas, můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním údajů. Pro uplatnění jakéhokoliv z těchto práv, kontaktujte písemně Správce (lze i elektronickou formou na adresu restauracekavarnaeva@seznam.cz). Můžete podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

COOKIES

Cookies využíváme ke sledování počtu návštěvníků na našich webových stránkách a jejich analýze. Následně používáme cookies k monitorování pohybu návštěvníků na našich webových stránkách. Ke sledování návštěvnosti využíváme nástroje třetí strany, konkrétně Google Analytics.

 

Tyto stránky využívají cookies k vylepšení uživatelského zážitku při procházení. Z těchto cookies jsou některé cookies kategorizované jako nezbytné a ukládány ve vašem prohlížeči, protože zabezpečují základní fungování stránek.

Nezbytné cookies

Nezbytně nutné cookies zajišťují funkce, bez nichž nelze využívat naše webové stránky. Tyto cookies shromažďují a uchovávají pouze anonymní informace, a nemohou sledovat váš pohyb na jiných webových stránkách.

 

Používáme také cookies třetích stran, které nám pomáhají analyzovat a porozumět, jak používáte tyto stránky, k ukládání uživatelských preferencí a poskytování obsahu a reklam, které jsou pro uživatele relevantní. Tyto cookies budou ve Vašem prohlížeči ukládány pouze pokud s tím souhlasíte. Máte také možnost s ukládáním těchto cookies nesouhlasit. Neudělení tohoto souhlasu však může ovlivnit Vaši uživatelskou zkušenost.

Funkční

Funkční cookies umožňují našim webovým stránkám uchovávat dříve poskytnuté údaje, a tak vám nabízet lepší a individualizované funkce. Tyto cookies shromažďují a uchovávají pouze anonymní informace, a nemohou sledovat váš pohyb na jiných webových stránkách.

Analytické

Analytické cookies nám umožňují porozumět, jak návštěvníci interagují s našimi stránkami. Tyto cookies poskytují informace k měření, počtu návštěvníků, míru okamžitého opuštění, zdroj návštěv atd.

Výkonnostní

Výkonnostní cookies shromažďují informace o tom, jak lidé naše webové stránky používají, a s jejich pomocí můžeme zlepšovat odezvu, obsah a funkčnost našich stránek. Tyto cookies nám například pomáhají zjistit, zda uživatelé navštívili nějaké podstránky našich webových stránek, a jaký typ obsahu je pro uživatele předmětem zvláštního zájmu.

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější. Více informací se dočtete zde.

JAK GOOGLE VYUŽÍVÁ SOUBORY COOKIE

Adresa

Kontakty

Otevírací doba

Na Splavě 58
Česká Třebová
560 02

Rezervace: 732 586 117

restauracekavarnaeva@seznam.cz

Provozní: Jan Novák, 739 142 736

Najdete nás také na Facebooku

Po — Čt: 9:00-22:00

Pá — So: 9:00-24:00
​​Ne: 10:00-20:00

Vyrobeno ve spolupráci s Digitální dílnou.